Σάββατο 8 Απριλίου 2017

ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΓΓΡΑΦΗ
NEOY ΣΥΛΛΟΓΟΥ-MEΛΟΥΣ
ΣΤΗΝ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΚΥΚΛΑΔΩΝ
Για την εγγραφή ΝΕΟΥ συλλόγου στην Ομοσπονδία Συλλόγων Γυναικών «Οι κόρες των Κυκλάδων» χρειάζονται τα παρακάτω έγγραφα:
-Αίτημα του Δ.Σ. του υποψήφιου προς εγγραφή συλλόγου προς το Δ.Σ. της Ομοσπονδίας.
-Ακριβές Αντίγραφο του Καταστατικού Ίδρυσης του Συλλόγου (με το φύλλο που φέρει τη σφραγίδα του Πρωτοδικείου)
-Απόφαση Πρωτοδικείου με την οποία εγκρίθηκε το ως άνω καταστατικό (προς διευκόλυνση αναφέρουμε ότι ο αριθμός απόφασης είναι ο ίδιος που αναφέρεται και στη σφραγίδα του Πρωτ/κείου επάνω στο καταστατικό).
-Πρακτικό Γενικής Συνέλευσης κατά την οποία πάρθηκε απόφαση για την ένταξη του συλλόγου στην Ομοσπονδία Συλλόγων Γυναικών «οι κόρες των Κυκλάδων».
-Πρακτικό Γενικής Συνέλευσης - Εφορευτικής Επιτροπής με τα αποτελέσματα των εκλογών, όπου θα φαίνονται τα εκλεγμένα μέλη ΔΣ, εξελεγκτικής Επιτροπής και εκπροσώπων της Ομοσπονδίας [δύο (2) τακτικά και ένα (1) αναπληρωματικό μέλος].
-Πρακτικό Διοικητικού Συμβουλίου για τη σύσταση σε σώμα του νέου ΔΣ του συλλόγου.
-Ποσό εγγραφής-ετήσιας συνδρομής ύψους 100,00 ευρώ.
Μετά την εγγραφή του, ο νέος σύλλογος-μέλος, μπορεί να συμμετάσχει στα ετήσια Πανκυκλαδικά Συνέδρια ως σύνεδρος, καθώς και στις Γενικές Συνελεύσεις, με δικαίωμα ψήφου κατά τη λήψη αποφάσεων και δικαίωμα εκλέγειν και εκλέγεσθαι στο ΔΣ της Ομοσπονδίας, κάθε 2 χρόνια που γίνονται οι εκλογές της Ο.Συ.Γυ.

Για οποιαδήποτε διευκρίνιση μπορείτε να επικοινωνείτε με την Ταμία της Ο.ΣΥ.ΓΥ Ανθούλα Θεοδωράκου,
email: 268anthe@gmail.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου